Pressverktøy

Pressverktøy

Et pressverktøy vil alltid ha en pressbakke som er konstruert for en spesiell ”familie” produkter, eksempelvis isolerte kabelsko, uisolerte kabelsko, endehylser, koaxialkontakter, etc. Innen hver ”familie” er det ofte flere forskjellige typer, og alltid mange forskjellige dimensjoner. Det er således svært viktig å få et pressverktøy som har en pressbakke som passer til nøyaktig den komponenten du skal presse. Det kan tidvis være vanskelig å forstå at det er så mange alternativer, men se bare på kabelen / lederen – med alle de typer som finnes der, så faller det mer naturlig å forstå at man trenger forskjellige løsninger for å være sikret et optimalt kontaktpunkt i enhver installasjon.

 Mange tror at så lenge presstangen har retursperre så er det en kvalitetstang. Så er dessverre ikke tilfelle for alt som finnes på markedet. Alle presstenger med retursperre fra Abiko oppfyller selvfølgelig de krav som stilles til en ferdig presset forbindelse, og vel så det. Pressverktøy er en meget viktig komponent for å sikre lang og sikker driftstid i installasjonen, således bør presstenger kalibreres jevnlig! Vi er selvfølgelig behjelpelige med dette. Er du i tvil om hva ditt pressverktøy er konstruert for å presse? Kontakt oss, eller din leverandør!

Pressverktøy fra Abiko er i all hovedsak testet og godkjent mot relevante normer som IEC 61238-1, (SEN 245010 og SEN 245012) samt IEC 60352-2.

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.
Forsøk å velge en produktgruppe fra listen til venstre, i toppmenyen - eller gjør et tekstsøk.
© 2019 Ingeniørfirma Abiko Norsk A/S