SERTIFIKATER / FOU

Hvis vi har en løsning på dine krav, sertifiserer vi det!

 

Hvert år utfører vi mange tester for våre kunder i egne eller relevante laboratorier for den aktuelle test. Mange av disse testene er offentlige og kan sendes på forespørsel.

Vi benytter ofte uavhengige prøvelaboratorier for å sikre objektive tester der forskjellig materiell/ fabrikata inngår. Vi har også en lang historie med tester og sertifisering på våre produkter fra bl.a. SINTEF, OEK, UL/ CSA, NEMKO og DNV.

 

Utfordringen for brukere av kontaktmateriell er å finne en løsning som er praktisk anvedbar i tillegg til å kunne dokumenteres. Vi vet at svært få elektriske installasjoner er i lukkede miljøer hvor kun ett fabrikata eller type produkt er tilgjengelig, derfor tester vi gjerne på kryss av fabrikater og forskjellige typer materiell for å finne løsninger som er sikre, praktiske og sertifiserbare. Må løsningen spesialproduseres løser vi sikkert det også, raskt!

Har dere behov for kvalifisert hjelp til å finne frem til en løsning, verifikasjon av en løsning, eller å få utført tester hvor vårt materiell inngår ser vi frem til å motta en forespørsel. Vi har meget lang erfaring i å finne praktiske løsninger og få utført relevante tester basert på de krav som stilles til et prosjekt/ objekt.

Kan vi løse det, dokumenterer vi det!

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.
Forsøk å velge en produktgruppe fra listen til venstre, i toppmenyen - eller gjør et tekstsøk.
© 2019 Ingeniørfirma Abiko Norsk A/S