Om oss

Helt siden Ingeniørfirma Abiko Norsk AS solgte sin første kabelsko og presstang i 1965, har vi påvirket utviklingen videre mot stadig mer fleksible og mer brukervennlig utstyr og flere fornøyde brukere. Men for å komme dit, gjelder det å tilby mer enn et godt produkt.

I tillegg til et perfekt resultat tror vi at ting som fleksibilitet, design og brukeropplevelse er viktige ingredienser når du velger utstyr. For oss er det en spennende utfordring å oppfylle disse ønsker og krav gjennom stadig forbedrede produkter og tjenester.

Resultatet er effektive og fleksible løsninger med en spesiell følelse og kvalitet som er vanskelig å etterligne.

Abiko fokuserer på deg som kunde og løsningen du trenger, dette betyr at bredden på de produktområder vi tilbyr må være svært stor og at vår vilje til å spesialtilpasse produkter må være tilsvarende stor.

De typiske Abiko-løsningene, som har gjort oss til en av Nordens fremste leverandører av elektriske pressforbindelser, forbedres stadig. Gjennom eget eller eksternt test- og godkjenningsprogram dokumenteres alle relevante produkter og løsninger – som en ekstra trygghet for deg.

 

Vår virksomhet er fokusert mot kundens behov og kan beskrives med "de tre K":

- Kvalitet: Abiko produkter skal være best.

- Kunnskap: Abiko skal ha mer kunnskap enn andre om produktområdene.

- Konkurranse: Abiko skal tilby effektive og fleksible løsninger som gir tekniske og økonomiske fordeler for kunden.

 

Abiko tilbyr også våre kunder opplæring og praktisk trening - vi driver en opplæring som er teknisk korrekt, ikke bare direkte relatert til enkelte produkter, men til kjente løsninger. Det er stor forskjell mellom produktopplæring og teknisk opplæring.

Vi ønsker deg velkommen som en av våre viktigste kunder. - Prøv oss!

 

Ta kontakt for å få en oversikt over våre garantier og dokumentasjoner.

 

Velg Abiko, det er ditt sikreste valg!

 

 

Ingeniørfirma ABIKO Norsk AS

Haslevollen 3, 0579 Oslo

Telefon: +47 22 03 40 40

e-post: abiko@abiko.no

© 2019 Ingeniørfirma Abiko Norsk A/S